Menu

Wij zoeken per direct een Product Manager voor ons team!

Wil jij je bezighouden met het beheren en onderhouden van een uitgebreid assortiment in keukenaccessoires en montagematerialen?
Dan komt DPS/Caressi graag met jou in contact! Wij zoeken per direct een Product Manager voor ons team.

Bij DPS/Caressi houden wij van hard werken met veel humor. Onze klanten en je collega's zorgen ervoor dat je continu wordt uitgedaagd. Succes behalen wij als team.
Samenwerken om tot het beste resultaat voor de klant te komen.

Wat ga je doen:

Als Product Manager ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor het succes van onze productassortimenten en houd je grip op de ontwikkeling en uitrol hiervan. Het verzamelen en verwerken van de juiste artikelgegevens voor online en offline gebruik is één van de kernactiviteiten.

Je werkt intensief samen met de afdeling verkoop om de eisen en wensen van de klant in kaart te brengen. Een belangrijk onderdeel van deze functie is communicatie. Door veel contact met onze leveranciers overleg je over de ontwikkelingen in de markt.

Je onderzoekt waar onze klanten behoefte aan hebben en vertaalt dit door naar een aantrekkelijk productaanbod. Jouw productspecificaties zijn gedetailleerd onderbouwd en je zorgt ervoor dat jouw ideeën passen binnen onze missie en visie.

Functie-eisen:

Je bent analytisch en altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de markt en weet deze door te vertalen naar nieuwe productconcepten. Je bent in staat om een eigen visie te vormen en uit te dragen. Je communiceert helder met alle belanghebbenden en durft initiatieven te nemen en keuzes te maken.

Je hebt/bent:
• Affiniteit met de keukenbranche/installatiebranche;
• Technisch onderlegd;
• Vanwege het internationale karakter van de functie is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift een voorwaarde. Gezien de vele Duitse leveranciers en klanten is Duits een pre.

Wij bieden jou:

Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daarom veel verantwoordelijkheid bij jou neer. Daar doen wij natuurlijk ook graag wat voor terug.

• Een eigen werkplek met alle benodigdheden;
• Marktconform salaris;
• Leuke collega’s met Achterhoekse mentaliteit en een prettige werksfeer;
• Iedere dag gezamenlijk lunchen en wekelijks een vrijdagmiddagborrel;
• Een afwisselende fulltime functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng;
• Standplaats: ‘s-Heerenberg.

Geïnteresseerd?

Ben je net zoals wij enthousiast over deze functie? Solliciteer direct en stuur je motivatie met CV naar Nick Bisselink, nick@caressi.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0314 – 378 316.
Bekijk onze websites:

x