Menu

Droog werken met de kraan aan

Een kleine irritatie als u de kraan aanzet, het aanrecht én uw kleding worden nat. Herkent u dit? Wij bieden dé oplossing! Wij hebben bijna al onze kranen voorzien van een verstelbare perlator. Wat betekent dit? Lees onze blog!

Droog werken met de kraan aan

Een kleine irritatie als u de kraan aanzet, het aanrecht én uw kleding worden nat. Herkent u dit? Wij bieden dé oplossing! Wij hebben bijna al onze kranen voorzien van een verstelbare perlator. Wat betekent dit? U kunt de richting van de waterstraal zelf bepalen.

De verstelbare perlator zit in de uitloop verborgen waardoor het geen afbreuk doet op het design van de kraan en de moderne uitstraling behoudt. De perlator kan met een hoek tot 10 graden in alle richtingen naar wens worden ingesteld zodat deze aan de meest uiteenlopende spoelbakken is aan te passen. Het verstellen kunt u eenvoudig zelf met de vinger.

Met deze nieuwe techniek verhogen wij uw comfort, verminderen wij uw schoonmaaktijd en het geeft een perfecte straal, ook bij de volledige capaciteit kraanstand van onze speciale cartridge. Meer over deze cartridge leest u hieronder:

Slim besparen!

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit slimme ECO kranen. Dit zijn waterbesparende kranen, herkenbaar aan het ECO icoon  Deze kranen zijn voorzien van een speciale cartridge die zorgt voor een aanzienlijke waterbesparing van ±35% dankzij 2 standen: de ECO-stand en volledige capaciteit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze verstelbare perlator of onze ECO kranen? Bel ons via 0314-378316 of naar een e-mail naar info@caressi.nl. Wij staan u graag te woord!

Wellicht ook interessant

4 onderhoudsadviezen voor schone handen

Vindt u het net zoals wij ook zo lekker fris en hygiënisch om schone handen te hebben?

Lees verder
NIEUW: Caressi catalogus 2019/2020

Onze nieuwe catalogus 2019/2020 is uit en daar zijn we trots op! Heeft u de catalogus (nog) niet ontvangen? Vraag een gratis exemplaar aan.

Lees verder
x