Menu

De zomer is begonnen!

Wij staan de gehele zomerperiode voor u klaar. Maak de homemade ice tea op de foto met het recept in onze blog. Heerlijk verfrissend op een warme dag!

De zomer is begonnen en dat hebben we gemerkt!

Wij staan de gehele zomerperiode voor u klaar en zijn bereikbaar voor al uw orders, vragen, servicemeldingen en andere aanvragen.
Het kan voorkomen dat we iets drukker zijn dan normaal wegens de vakantieperiode. Hiervoor vragen wij graag uw begrip. Wij doen uiteraard ons best om u zo snel mogelijk te woord te staan, zowel per mail als telefoon.

Een gezonde homemade ice tea is heerlijk verfrissend op een warme dag! Maak eenvoudig zelf met het recept hieronder.

Ingrediënten voor 1 liter

  • 1 liter gekookt water
  • 1 zakje citroen thee
  • 1 citroen
  • Honingsiroop
  • Takjes munt of citroenmelisse
  • IJsklontjes

Bereiding

Breng een liter water aan de kook. Hang het theezakje erin en laat de thee ongeveer 5 minuten intrekken en verwijder het zakje. Voeg naar smaak honingsiroop toe en roer het geheel goed door. Laat de thee op kamertemperatuur afkoelen. Voeg schijfjes citroen en kruiden zoals munt of citroenmelisse toe en laat het verder afkoelen in de koelkast. Serveer het extra koud met ijsblokjes.

Tip

Gebruik voor de afwisseling eens groene thee of mint thee. Let erop dat je bij groene thee het water eerst laat afkoelen tot een graad of 80. Anders verbrand de thee en krijg je een bittere smaak.

Geniet van de zomer!

Wellicht ook interessant

NIEUW: Caressi catalogus 2019/2020

Onze nieuwe catalogus 2019/2020 is uit en daar zijn we trots op! Heeft u de catalogus (nog) niet ontvangen? Vraag een gratis exemplaar aan.

Lees verder
Nieuw: Caressi blogt!

Nieuw op onze website: blogartikelen boordevol nieuws, tips en meer.

Lees verder
Het is zomer!

Wij staan de gehele zomerperiode voor u klaar. Ook zo benieuwd naar het zomerse drankje op de foto? Klik verder voor het recept.

Lees verder
x