Menu

Clever Dutch Thinking
Kwaliteit & Zekerheid
Een prettige partner

eersteklas

Eersteklas product

We hanteren een Europese kwaliteitsstandaard, zijn actief met keurmerken en testen ieder product.

scherpeprijs

Scherpe prijs

We garanderen betaalbare producten door slim in te kopen en de lijnen kort te houden.

eersteklas

Snelle levering

We handelen snel en flexibel door onze voorraden in Nederland.

eersteklas

Origineel

We houden van vernieuwing en bevragen constant of producten beter en mooier kunnen.

Vanuit een sterke basis

Een eersteklas product, scherpe prijs en snelle levering geven onze klanten zekerheid. Het maakt ons een prettige partner. Dat is onze onveranderlijke basis. Maar er is meer. Wij gaan verder, want we voelen ons goed in deze wereld vol vernieuwingen. Doordat we constant bevragen of het anders kan, vormen zich originele ideeën voor productvernieuwingen en flexibele oplossingen. Om onze ideeën waar te maken, gaan we sterke samenwerkingen aan. Voor de beste creatie betrekken we de wereld, van Zwitserland tot Duitsland en van productdesigners tot eindconsumenten.

Catalogus

Vraag hier onze speciale dealercatalogus gratis aan.

Basic Line

Ook met een beperkt budget een solide spoelbak of kraan aanschaffen? Bij Caressi denken we graag met u mee: via onze Basic Line garanderen we u Caressi-kwaliteit voor een extra aantrekkelijke inkoopprijs!

Personalised

Speciaal voor de keukenbranche biedt Caressi accessoires met het logo van de verkopende organisatie. Voorzie een kraan of wandoverloop met logo, of maak indruk door je logo te plaatsen op onze accessoires, zoals een houten snijplank, messenblok, pannenonderzetter, vergiet, restenbak of vouwmat.

Onderhoud

Vooral in het begin zijn krassen op roestvrijstaal duidelijk zichtbaar. Deze verzwakken langzaam door dagelijks gebruik en onderhoud. Caressi biedt speciale reinigers voor het beschermen, onderhouden en reinigen van RVS, chroom en aluminium.

Service

Heeft u een servicemelding? Mailt u ons een zo compleet mogelijk overzicht van de klacht met foto of -video, inclusief naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres van uw klant naar service@caressi.nl. Dan kunnen wij het vlot oppakken.

Garantie

Caressi geeft 5 jaar volledige garantie op kranen en 2 jaar volledige garantie op alle andere producten. Ons kwaliteitsdocument is aan te vragen via info@caressi.nl

Wilt u dealer worden?

Dat kan! Wij spreken graag met u af om kennis te maken.

Bestel nu!

Wilt u direct onze producten bestellen?

Ontvang onze speciale dealer-nieuwsbrief
Aanmelden >
x